Everything Web related

10 september 2015 //

Kronoby kommun

Web design for the municipality of Kronoby.

1 maj 2015 //

Ottelu.fi

Guide for live TV sports in Finland.

5 april 2015 //

Gastoria

Logo and web design for Gastoria.

1 mars 2014 //

Luxon

Logo and web design for commercial kitchen specialists Luxon.

12 april 2013 //

Hangö Teaterträff

Hangö Teaterträff lockar varje sommar tusentals besökare med en uppsjö av teaterföreställningar, diskussioner och workshops. Utgående från illustrationer av Antonia Ringbom fick festivalen en ny webbplats i WordPress.

» Besök hangoteatertraff.org

5 december 2012 //

USK

December månads första webbprojekt är igång. Unga Scenkompaniet är en nystartad fri teatergrupp som erbjuder sin publik såväl konstnärliga som drama­pedagogiska upplevelser utgående från de ungas pers­pektiv och verklighet.

» Besök ungascenkompaniet.fi

15 september 2012 //

Oscar Ohlis kandiderar i höstens kommunval i Helsingfors och var i behov av en ny webbsida. Resultat blev passande för Oscars valslogan ”Ett färgrikare Helsingfors”.

» Besök ohlis.fi

 

9 augusti 2012 //

 

Idag var det premiär för Jakobstadsnejdens Telefon:s tvåspråkiga historik över de senaste 25 åren i företagets 125 år långa levnad. Ett intressant projekt som är konstruerat för att ge en trevlig läsupplevelse oavsett om man använder dator eller platta. Fram till den 1 oktober kommer den interaktiva historiken utökas kontinuerligt.

» Besök jnthistoria.fi

5 juni 2012 //

Som uppladdning inför en spännande friidrottssäsong med både EM och OS runt hörnet fick Finlands bästa på 3000 meter hinder, Sandra Eriksson, även en egen webbplats.

» Besök sandraeriksson.fi

5 maj 2012 //

Korsholms Teater behövde en ny webbplats som de själva skulle kunna uppdatera enkelt. Lösningen blev en stilren sida byggd i WordPress vilket gör att föreningen kan hålla teaterbesökare uppdaterade om aktuella föreställningar.

» Besök korsholmsteater.fi